За нас

В Интекст сме отдадени да създаваме врати, които отговарят на най-високите стандарти за качество, функционалност и стил. Нашата компания е в бизнеса от 30 години и сме си изградили репутация за отлични постижения в индустрията. Ние се ангажираме да използваме устойчиви материали и етични производствени практики и непрекъснато инвестираме в научноизследователска и развойна дейност, за да обновим нашата продуктова линия. Нашият екип се състои от опитни професионалисти, които са посветени да предоставят на нашите клиенти изключително обслужване и решения.

За фирмата

 

От създаването си през 1994 г. Интекст се ангажира да поддържа най-високо ниво на качество на продуктите, което помогна на компанията да се наложи като един от най-големите производители на интериорни врати в България. През годините компанията е изпълнила няколко успешни проекта в различни региони като ЕС, Балканите, Близкия изток и Африка. С около 40% от продукцията си за износ, Интекст е посветен на осигуряването на качеството и иновативния дизайн на продуктите.

Интекст предлага широка гама от продукти, включително интериорни врати, входни врати, противопожарни врати, акустични врати и блиндирани врати. Силата на компанията се крие в нейната гъвкавост и способност да създава продукти, които отговарят на уникалните нужди и очаквания на нейните клиенти. Освен това, поради фокуса на компанията върху износа, Интекст постоянно адаптира своите продукти, за да отговори на строителните изисквания на различните региони на света.

Със своя ангажимент към качеството и иновациите Интекст си изгради репутация на надежден и надежден доставчик на висококачествени врати. Способността на компанията да създава персонализирани продукти, които отговарят на специфичните нужди на нейните клиенти, й помогна да създаде лоялна клиентска база както на вътрешния, така и на международния пазар. Независимо дали имате нужда от врати за вашия дом или за вашия бизнес, Интекст разполага с експертизата и опита да достави продукти с най-високо качество, които отговарят на вашите нужди.

 

Интекст предоставя решения за следните сегменти:

История

През 1994 г. фирмата е основана и започва своята търговска дейност с дистрибуция на материали за производството на врати. Четири години по-късно, през 1998 г., фирмата стартира самостоятелна дейност по производство на врати в новопостроен завод в географския център на България. Този ход осигурява бързо разпространение на продуктите в различни части на страната.

През 2001 г. Intext получи сертификат за система за управление на качеството ISO 9001, което допълнително демонстрира нейния ангажимент да предоставя висококачествени продукти и услуги на своите клиенти. На следващата година, 2002 г., компанията започва своите експортни операции в съседните страни, разширявайки обхвата си извън България.

През 2007 г. Intext стартира нова линия за боядисване с ниско съдържание на VOC, демонстрирайки своя ангажимент към устойчивостта и отговорността към околната среда. Този ход помогна на компанията да намали въглеродния си отпечатък и да насърчи екологичността в своята дейност.

През 2014 г. компанията завърши първите си знакови проекти във Франкфурт и Берлин, които спомогнаха за утвърждаването на репутацията й на надежден и надежден доставчик на висококачествени врати. Три години по-късно, през 2017 г., Intext започна да изнася своите продукти на пазара в Близкия изток, разширявайки още повече международния си обхват.

През 2018 г. компанията реализира първите си проекти за испанския пазар, като по този начин се утвърди като доставчик на висококачествени врати на европейския пазар. На следващата година, през 2019 г., Intext стартира своите бизнес операции в Обединеното кралство, което спомогна за допълнително разширяване на клиентската му база.

През цялата си история Intext демонстрира ангажимента си да предоставя висококачествени продукти и услуги на своите клиенти, като същевременно насърчава устойчивостта и екологичната отговорност. С разширяващия се международен обхват и нарастващата клиентска база, компанията е готова за продължаващ успех през идните години.

 

Прикачени файлове
Декларация за съответствие за врати

Декларация за съответствие за врати

Каталог врати – Интекст, блиндирани, вносни

Каталог врати – Интекст, блиндирани, вносни

Сертификат ISO 9001:2008

Сертификат ISO 9001:2008

Сертификат Асоциация

Сертификат Асоциация

Сертификати за вносни пожароустойчиви врати

Сертификати за вносни пожароустойчиви врати

Упътване за монтаж на врати

Упътване за монтаж на врати